Steun ons tijdens de Corona-crisis

OxyMed

Zonder zuurstof is geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Maar het zuurstofgehalte in de lucht wordt helaas steeds slechter. Denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling door de uitlaatgassen in de stad. Dat heeft negatieve effecten op onze huid, zoals verminderde celstofwisseling, verminderde bloedcirculatie, verslapping van de huid en een doffe teint. Ook naarmate we ouder worden vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces wordt geactiveerd. Dit gebeurt ook door invloeden van buitenaf, zoals stress, roken, een slecht voedingspatroon of erfelijkheid.

Oxygen of Zuurstof Therapie biedt een geweldig alternatief om zuivere zuurstof met actieve ingrediënten in de huid te brengen.

Het Oxymed apparaat biedt een rijke concentratie zuurstof voor directe toepassing op de huid, als een essentieel onderdeel in de niet-medische huidverzorgingsbehandeling. Het zuurstofsysteem zuigt zuurstof uit de omringende lucht (tot 21% zuurstof) en produceert met behulp van een gespecialiseerd filtersysteem 93% tot 98% zuivere zuurstof. Het systeem biedt een continue stroom van pure zuurstof die onmiddellijk beschikbaar is.

OxyMed Gezichtsbehandeling
Meschi-15

Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een betere doorbloeding, waardoor de huid meteen zichtbaar verbetert. Zuurstof die in de huid dringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën. Daarom is het heel effectief tegen acne, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine

In deze behandeling wordt ook O2 Lift van Image skincare toegepast. De O2 lift zorgt voor een frisse en gezonde huid. De oude laagjes cellen worden van de huid verwijderd, waardoor de huid zachter wordt. Dankzij zuurstof, plantenstamcellen, peptiden en speciaal geconcentreerde plantaardige enzymen, lanceert de O2 Lift een waardevolle spa-ervaring met onmiddellijke resultaten. Deze anti-aging, luxe behandeling geeft een prachtige, stralende huid die ongelooflijk glad en gezond aanvoelt. O2 Lift is geschikt voor alle huidtypes.

Maak vandaag nog een afspraak

Op de website is het makkelijk om een afspraak te maken online

Secured By miniOrange