Meschi

Neem een kijkje binnen de kliniek

Meschi Beauty Clinic ligt in hartje Antwerpen. Je kan er terecht voor advies en een bijpassende behandeling voor jouw huidtype. De combinatie van hoogstaande medische producten en de nieuwste technologie zorgt voor verbluffende resultaten.

Nina Meschi

Het gezicht achter de huidverzorging is Nina Meschi. In 2018 besloot ze Meschi Beauty Clinic op te starten, met als hoofddoel om schoonheidszorgen naar een hoger niveau te brengen. De kliniek is het resultaat van Nina’s persoonlijke zoektocht naar een behandeling voor haar eigen acne vulgaris. Als kind al was ze erg gefascineerd door alles wat met schoonheid te maken had, dus acne was voor haar een frustrerend probleem. Na jarenlang zoeken naar de behandeling die haar kon helpen, besloot ze het zelf te gaan oplossen. Ze ging zich verdiepen in alles wat met de huid te maken had en volgde opleidingen bij verschillende dokters in heel Europa.

Na een tijdje had ze genoeg kennis verzameld om zichzelf en andere mensen met huidproblemen te helpen. Met succes! Kijk maar naar haar eigen stralende huid, en die van al haar tevreden klanten.

Maak vandaag nog een afspraak

Op de website is het makkelijk om een afspraak te maken online

Secured By miniOrange